17 en een herder

In de Adventstijd hebben de meeste kinderen van 6 tot en met 12 jaar gebruik gemaakt van de gelegenheid om het sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen. De kinderen bereidden zich voor in het eigen Atrium en werden steeds in kleine groepjes uitgenodigd om mee te komen naar de Josephkapel. Daar wachtte een andere catecheet op ze en van daaruit kon ieder op zijn beurt biechten bij de pastoor. Daarna konden ze nog even bidden in de kapel voordat ze terug zouden gaan naar het Atrium. Eerst konden ze nog een kaarsje aansteken bij de afbeelding van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe, naast een kaarsje van de pastoor.

De kinderen van de catechese krijgen deze biechtmogelijkheid twee keer per jaar aangeboden tijdens de Advent en de Veertigdagentijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.