Corona

Catechese tijdens corona

In deze tijd dat we niet samen kunnen komen om in het Atrium te luisteren naar de stem van de Goede Herder, is duidelijk hoe belangrijk de huiskerk eigenlijk is. Op de website van de Amerikaanse vereniging worden tips gegeven en voortdurend aangevuld hoe de Catechese van de Goede Herder thuis te beleven is, ook zonder een gecertificeerde catecheet te zijn. Voor wie aspecten van de catechese wil verdiepen zijn er podcasts in het Engels met alom bekende Amerikaanse formation leaders.

Voor meer informatie zie deze website van de Amerikaanse vereniging van de Catechese van de Goede Herder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.