Eerste ‘prachtige’ retraite

“De retraite is heel mooi geweest. Echt. Vanochtend had ik er geen zin in… en toch ben ik er van teruggekeerd vol ideeën en zin om dit te verdiepen.” “Het was een prachtige retraite!” Op 9 februari werd in Utrecht voor het eerst een retraite gehouden voor de Catechese van de Goede Herder. De titel was: Het Rijk Gods is nabij. Na een inleiding van zuster Theresa Anne luisterden de twintig deelnemers naar geestelijke lezingen, werd een uitwisseling gehouden over een tekst van Benedictus XVI, het middaggebed. Ten slotte werd aandacht besteed aan een presentatie in het Atrium over de Bijbelse parabel De gist en werd de middag afgesloten met de H. Mis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.