Training breekt records

Verschillende records werden gebroken tussen 10 tot en met 15 september tijdens de training voor het tweede niveau van de Catechese van de Goede Herder die werd gegeven in Leiden. Het was de grootste groep ooit met wel 24 deelnemers. Daarvan kwamen er voor het eerst twee uit de Verenigde Staten, elf uit Nederland, uit Duitsland, België, Groot-Brittannië en Tsjechië kwamen telkens twee personen en een deelnemer uit Slowakije en uit Noorwegen. Maar liefst acht personen waren religieuzen: zes zusters (drie Domenicanessen en twee van moeder Teresa), voor de eerste keer een Nederlandse katholieke priester en een Nederlandse broeder (van St. Jan) en een Anglicaanse dominee uit Groot-Brittannië. Ook voor het eerst werd de training gegeven door twee trainers.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.