Goede Herder zondag

“Alle investeringen in tijd, geld en energie beginnen hun vruchten af te werpen,” zo hoorde men vandaag in de Leidse Lodewijkkerk en de Josephkerk. “In het hoogste niveau zitten nu kinderen die vanaf hun derde jaar de catechese gevolgd hebben. Zij hebben dit jaar voor alle andere kinderen de Paasviering voorbereid en de gebeden en schriftlezingen gelezen. Zij hebben dit zo rustig en eerbiedig gedaan dat alle kinderen hen daarin volgden en alle aanwezige volwassenen (ouders en catechisten) diep onder de indruk waren.” Verschillende parochianen kwamen achteraf de verschillende materialen bezichtigen. “Onze atria zouden niet bestaan hebben als er niet vele parochianen geholpen hadden om alle materialen te maken,” had het daarvoor geklonken. En ten slotte: “Het belangrijkste voor ons en voor de kinderen die aan ons toevertrouwd zijn is dat u regelmatig voor ons bidt. Zonder de hulp van God en de leiding van de Heilige Geest kunnen wij niets.”

1 gedachte over “Goede Herder zondag”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.