Eerste Europese retraite

De nationale vertegenwoordigers van de Catechese van de Goede Herder verzamelden elkaar in maart in Kent (Engeland) voor de eerste Europese retraite ooit. Deelnemers kwamen uit Ierland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Polen, Tjechië, Oostenrijk, Malta én Nederland. De bijeenkomst werd geleid door de Amerikaanse Rebekha Rojcewicz van de Internationale Raad (Consiglio). De eerste twee dagen hadden als doel om elkaar te leren kennen en beter te leren begrijpen wat ons gezamenlijk bindt als catecheten. De opzet van dit eerste gedeelte was een retraite die zelf veel weg had van wat er normaal tijdens de catechese in atrium plaatsvindt. Op de laatste dag hebben we gebrainstormd over de organisatorische aspecten van ons werk.

ggg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.