Begin als ‘een zachte bries’

Zuster Teresa Anne begon de training vanuit een citaat uit Koningen over het ‘suizen van een zachte bries’ (1 Kon 19,12) om de deelnemers uit te nodigen te luisteren naar de stem van de Heilige Geest tijdens de gehele training.

De 17 deelnemers waren uit Nood- en Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht gekomen voor de eerste trainingsdagen. De zes uren training bestonden uit lezingen, materialen maken en presentaties waarbij deelnemers de plaats innemen van kinderen. Vervolgens leren ze ook hoe ze de kinderen een presentatie geven.

Aan het einde van de tweede dag klonk er een echte donder en een sterke wind, die in Koningen aan het ‘suizen van een zachte bries’ voorafgaan.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.