Father Brum

In het kader van een verdiepende cursus voor de Catechese van de Goede Herder gaf Lucas Brum begin deze maand een lezing in onze parochie. Padre José Lucas Brum Teixeira is een zeer geleerde jonge priester uit Brazilië met een uitgebreide kennis van het Oude Testament en vele antieke en levende talen uit het Midden Oosten. Na twee jaar te hebben doorgebracht in o.a. Leiden is hij na Pasen teruggaan naar zijn geboorteland.

1 gedachte over “Father Brum”

  1. Elcio Martens artens

    Prezado amigo e irmão em Cristo, Pe José Lucas Brum Teixeira. Quanta saudade tos do senhor. Receba o nosso fraternal abraço e nossos votos de sucesso e frutuoso ministério na Alemanha. Abraços Elcio e Tioko

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.